Pikkurillin tarina

Kaikki alkoi vuonna 1996, kun en löytänyt Santeri-vauvalleni mieluista nukkekotia mistään. Oli sitten tehtävä itse ja siitä se lähtikin koko idea. Mitään en tiennyt käsilläni osaavan tehdä.

Ensimmäisenä syntyi vanhanajan puusohva, johon idean sain omasta olohuoneestani. Vuosien varrella on valikoima laajentunut ja uusia kalusteita on tullut sitä mukaa mitä ideoita on syntynyt. Sitä ei uskoisi mitä kaikkea voikaan tehdä minikoossa.

Nukkekodit eivät ole pelkästään lapsille vaan voivat olla myös aikuisten harrastus. Tekemäni pikkutuoli löytyy myös entiseltä presidentiltämme. Nukkekodin kalusteita meneekin lisäksi lemmikkieläimille ja jopa kännykän pidikkeeksi.

Nykyään kotini on kuin joulupukin verstas ja työsarkaa riittää, jopa niin paljon, että olen pysynyt hankkimaan itselleni lisäkäsiä.

Vastaa