Joulu lähestyy

Nonni, joulu lähestyy kovaa vauhtia ja tohina päällä. Talkoita pidän, että saan tavaraa tehtyä. Mukavasti ovat ihmiset halunneet auttaa.

Messuiltuakin on tullut jo pariin otteeseen Tampereen kädentaidot ja viime viikonloppuna täällä Kuopiossa Kuopio-liven joulutapahtumassa. Molemmat olivat tosi hyvä kokemus. Kyllä ihmisiä vaan kiinnostaa minun askartelut. Se on aina parasta kun joku tulee sanomaan, että on ostanut minulta joskus sata vuotta sitten esim. lapselleen. Moni ostanut myöhemmin myös lapsenlapselleen. Ja ompa sellaistakin joiden nukkekoti on säilynyt sukupolvelta toiselle. Nämä kun kestää leikkiä, kalusteen voi melkeinpä heittää seinään eikä se rikkoudu.

Ihanan Justiina tytön tapasin Tampereella sekä hänen äitinsä Katin. Meille syntyi hyvä yhteistyö. Justiina on jo entuudestaan tuttu somepersoona ja rupee nyt tekemenään mulle Tiktokkia. Äitinsä on jo upeita mainoksia tehnyt. Suurkiitos heille! Ja onhan mulla toinenkin somekumppani Essi, joka tekee Youtubea. Äitinsä Anne ompelee mulle petikamppeita myyntiin.

Jatkossa lisätään valikoimiin myös Barbin vaattee, koska niitäkin kysellään.

Ja vielä yksi upea juttu. Anne jonka olen löytänyt minulle töihin. Ei tulisi mitään ilman häntä. On kullanarvoinen ja niin topakka ja nopea oppimaan.

Nytpäs sit nousen sängystä ja lähden taas Kauppakeskus Minnaan pitämään pop up kojua. Siellä jatketaan luultavasti läpi vuoden. Sen verran mukava kokemus on ollut.

Kaikille mukavaa joulun odotusta!

Terkuin, Annukka

Vastaa